Cancerfonden

Den 7 juni 2010 lämnade Wiktor Nytomt vår jord endast 25 år gammal.
Han kämpade en lång och hård kamp mot sin cancer trots detta var han alltid var den starkaste i sin omgivning.
Du som har eller har haft någon nära eller bekant som varit drabbad vet hur hjälplös man känner sig.
Tänk en värld där man kan komma hem från sjukhuset och säga: "Nej det var ingen fara, det var bara cancer!"


Låt oss minnas Wiktor tillsammans och hedra hans underbara personlighet.
Låt oss minnas alla unga, gamla och alla som blivit fråntagna rätten att leva. Låt oss samla ihop pengar för att hjälpa forskarna få ett slut på denna orättvisa och sorg som cancern skapar.
En person kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra något.

Wiktor, detta är för dig!

Vi älskar dig föralltid!


http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=3875

Changes.


Kan inte riktigt fatta.
Jag har inte fattat.
Jag vill inte fatta.
Jag orkar inte helt enkelt...
Ibland åker jag tillbaka till tiden då du var sjuk. Vissa stunder som får hela mitt hjærta att brista. Återspelar din sista dag hær på jorden nær du låg dær i din sjukhussæng om och om igen. Det gør så ont! Så mycket frågor som snurrar i huvudet och hela den dagen ær suddig.
Jag undrar nær du ska komma tillbaka Wiktor, nær ska jag få se dig igen? Krama om dig och sæga att jag ælskar dig. Få dig att lova mig att aldrig någonsin læmna oss igen.
Allt jag gør så tænker jag på dig, ber om tecken på att du finns kvar. Frågar dig om råd i livet. Tænker hela tiden, vad hade Wiktor gjort eller vad hade Wiktor velat att jag skulle gøra. Du finns med mig de vet jag...De måste du, du måste finnas!
Tack før den fina nyckelringen jag fick av dig. Den hænger på min bilnyckel nu..
Wiktor min ælskade bror! Krama om mig!
Jag ælskar dig før alltid!
Din Josefin

Tiden bara går och går.

Att förlora någon nära är något som inte går att förklara. Folk frågar hur det går med oss alla och jag vet inte vad jag ska svara. Det går bra, mesta dels - man måste ju. Men det är inte lätt. Gråten ligger där i halsen och väntar på att komma upp så fort något litet påminner mig om dig.

Din plats i TV rummet är fortfarande din plats. Fotöljen är borta men jag känner att du ändå fortfarande gillar att hänga där. Din energi finns kvar i rummet - tittandes på Discovery Channel eller något annat lärorik.
Josefin har klarat körkortet Wiktor. Kan du förstå?! Kan du vara snäll att se till att hon sköter sig så att inget händer henne, det skulle vi inte klara av just nu.

I morgon skulle fyllt år. 25 år. Jag önskar att du fick chancen att åldras precis som alla andra. Få chancen att uppleva alla stadier i livet som hör till. Förlovning, giftemål, barn, karriär, köpa hus, bli gammal, få barnbarn - allt det dä som hör till - det gör ont i mitt järta att du aldrig får uppleva det. Det gör ont i mig att mina barn inte kommer att få träffa sin morbror som jag vet att de hade älskat. Men jag kommer att berätta om dig, hur du var och vad du stod för. Du kommer att bli vår skyddsängel som vi ber till.

Grattis i förskott då bror. Jag hoppas att de firar dig med storm där uppe. Önskar jag fick chancen att ge dig en stor kram och ett fint inslaget paket.

Jag älskar dig!

Johanna

RSS 2.0